PhoneKontaktujte nás E-mailNapište nám

Ať už je to nová realizace, nebo renovace gastro provozu, pro klienta se vždy jedná o velkou investici. Proto se snažíme pokaždé najít vhodnou variantu na základě jeho finančních možností.

U obou variant klademe velký důraz na osobní kontakt. Nejdříve daný podnik navštívíme a splečně si nastíníme, jaký provoz klient očekává a jak velké změny by tedy měly proběhnout.

Zabýváme se nejen kalkulací technologií pro projekty všech druhů gastro provozoven, dodávkami nerezového sortimentu, ale také rozumíme vzduchotechnice a dalším odvětvím s gastrem spojeným. Zkrátka vše potřebné pro vybavení profi kuchyně najdete u nás.

Proč poptat na realizaci gastro provozu právě nás?

  • Navrhneme Vám promyšlený projekt (gastroprojekt), sestavíme dispoziční umístění jednotlivých gastro zařízení v prostoru tak, aby to pro vaši práci a podnikání bylo co nejefektivnější. Také však nezapomínáme na to, aby vše bylo v souladu s normami hygienických standardů a tudíž bylo hygienickou stanicí úspěšně zkolaudováno.
  • Za skvělé ceny Vám dodáváme veškeré vybavení pro gastro provoz, právě na základě schváleného projektu. Díky našim dlouhodobým úzkým vazbám na výrobce gastro technologií a s ohledem na naše odběratelské objemy, vám dokážeme zajistit velmi zajímavé finanční podmínky, které respektují kalkulovaný cenový rozpočet vašeho projektu.
  • Ušetříte si čas a starosti, protože veškerou realizaci, montáž i následný servis zajišťuje naše firma.
  • Provedeme odborné zaškolení personálu a nabídneme Vám veškeré profesionální čisticí a jiné provozní prostředky, které budete potřebovat.

Gastroprojekt má několik důležitých fází.

  1. Než se začne tvořit samotný gastroprojekt, nejprve je třeba poznat do detailu požadavky zadavatele a také možnosti daného prostoru. Něco jiného je, pokud sestavujeme projekt baru, projekt školní jídelny, nebo naopak zpracováváme projekt kuchyně v hotelu. Každé toto zařízení má totiž své specifické požadavky.
  2. Zvážení technologických možností a dimenzování gastro provozu jsou dalšími důležitými body v systému projektování gastropovozů. Veškeré gastro projekty, které mají být opravdu účelné, musí mít propočítaný výkon pracoviště. Nebudete přece pořizovat zařízení naddimenzované a tudíž zbytečně drahé, nebo naopak poddimenzované, znamenající brzkou výměnu z důvodu nedostatečného výkonu a nízké efektivity práce. Plánovač v rámci projektování gastro provozu musí jasně definovat (v souladu s požadavky zadavatele), kolik bude denně možno obsloužit zákazníků, kolik porcí se zvládne vydat, jaký počet personálu bude na tento výkon potřeba a jaké budou technické a prostorové požadavky konkrétních lidí na zajištění kvality jejich práce.
  3. Na základě znalostí z výše uvedených bodů je pak třeba najít soulad veškerých parametrů chystaného gastroprojektu s existujícími předpisy, které souvisí s povolením provozu. Řeč je především o hygienických normách, normách zákoníku práce, předpisech stavebních úprav apod. V tomto bodě je třeba, aby „projekt gastro“ dělal opravdu odborník se znalostí veškerých norem, z nichž ani jedna nesmí být v projektu opomenuta.
  4. Jakmile je jasně definovaná celá projektová dokumentace restaurace, kuchyně nebo baru, je ještě třeba zajistit realizaci v souladu s navrženým stavem a dohlédnout především na provedení těch věcí, které jsou důležité s ohledem na hygienické normy. V tomto směru je nejtěžší formou projektování právě projekt kuchyně v restauraci. Výsledkem této fáze je kolaudace a získání všech povolení k provozu restaurace.
  5. V poslední fázi je nezbytné vyškolit personál, aby uměl co nejlépe ovládat instalované technologie.

Vsaďte na naše znalosti projektování gastronomických provozů

  • Čeká vás projekt kuchyně v restauraci? 
  • Potřebujete komplexní či dílčí vybavení kuchyně nebo stravovacího zařízení?

Nechte si je zmodernizovat a vaše gastro zařízení nebo hotelovou restauraci vybavte profesionálním zařízením. Kompletní servis projektování gastro provozů včetně dodávky veškerého potřebného vybavení vám za výhodné ceny zajistí naše společnost.  

Pořídit si však moderní vybavení bez celkového konceptu nestačí. Pokud hledáte dodavatele profesionálního gastro zařízení, který vám dokáže nabídnout mnohem víc, pak nás určitě kontaktujte. Nabízíme poradenství, komplexní projekty gastronomických provozů, dodávky a montáže v oblasti gastro. Tyto typy projektů máme v malíčku.

Naši klienti

Projektování gastro provozů
BEL3S - fasfood bistro v belgickém stylu v Brně
Projektování gastro provozů na klíč
4Comfort: Wellness centrum, Brno
Projektování gastro provozů
Pizzerie & Pasta Bella, Brno
Projektování gastro provozů na klíč
Castellana Trattoria – italská restaurace, Brno
Projektování gastro provozů
EB DINERS - restaurace ve stylu amerického dineru v Krhově
Projektování gastro provozů
Kaskáda Golf Resort, Brno

-------------

Tematická specifikace služby: gastro projekt, projektování gastro provozů, projektování gastronomických provozů, gastroprojekt, projekt gastro, realizace gastroprojektů na klíč, projekce gastro, projekt restaurace, projekty gastro.

Poptejte / Zeptejte se

Reference

S firmou GASTRO NOVOTNÝ jsme velice spokojeni, jejich produkty jsou velmi kvalitní. Oceňujeme rychlost komunikace a dodání zboží, proto můžeme všem doporučit.
Miroslav Bednárik - Šéfkuchař
[ EB DINERS, Krhov ]
Společnost Gastro Novotný jako dodavatele gastro vybavení jsme si vybrali díky profesionálnímu přístupu, rychlému jednání a ochotě personálu. Zboží vždy kvalitní, dodané včas až na provozovnu.
Tým MayDay cocktail bar café
[ MayDay cocktail bar café, Brno ]