Kontaktuje nás

Projektování gastroprovozů

Každá, ať už nová realizace, nebo pouze renovace gastro provozu, je pro klienta investicí. Proto se snažíme vždy najít vhodnou variantu na základě jeho předběžných finančních možností.

U nové realizace nebo i pouze renovace klademe důraz na osobní kontakt, kdy daný podnik navštívíme a nastíníme si záměr investora na objem provozu a jeho předpoklady na změnu.

Zabýváme se nejen kalkulací technologií pro projekty libovolných typů gastroprovozoven, ale také vzduchotechnikou, nerezovým sortimentem a dalším. Prostě vše pro profi kuchyně najdete u nás.

Proč objednat realizaci gastro provozu od nás?

  • Navrhujeme promyšlený projekt, sestavujeme dispoziční umístění jednotlivých gastro zařízení v prostoru, aby splňovala nejen efektivní stránku vaší práce a podnikání, ale také, což je velice důležité, byla v souladu s normami podle hygienických standardů, tudíž byla úspěšně schválena pro kolaudaci hygienickou stanicí.
  • Za výhodné ceny dodáváme veškeré vybavení gastroprovozů, a to právě na základě schváleného gastro projektu. Díky našim dlouhodobým úzkým vazbám na výrobce gastro technologií a s ohledem na naše odběratelské objemy, vám dokážeme zajistit velmi zajímavé finanční podmínky, které respektují kalkulovaný cenový rozpočet vycházející z gastro projektu. 
  • Ušetření času a vašich starostí: veškerou realizaci, montáž a následný servis zajišťuje naše firma.
  • Provádíme zaškolení personálu a nabízíme veškeré profesionální čisticí a jiné provozní prostředky do gastroprovozů.

Gastroprojekt má několik důležitých fází.

  1. Nejprve je třeba poznat do detailu požadavky zadavatele, dále pak také možnosti daného prostoru. Něco jiného je, pokud sestavujete projekt baru, projekt školní jídelny, nebo naopak řešíte projekt kuchyně v hotelu. Každé toto zařízení má své specifické požadavky.
  2. Technologické možnosti a dimenzování gastroprovozu jsou druhým důležitým bodem v systému projektování gastro provozů. Veškeré gastro projekty, které mají být opravdu účelné, musí mít propočítaný výkon pracoviště. Nebudete přece pořizovat zařízení, které je naddimenzované a tudíž zbytečně drahé, nebo naopak poddimenzované, což znamená brzkou výměnu z důvodu nedostatečného výkonu a neefektivity práce. Plánovač v rámci projektování gastro provozu musí jasně definovat v souladu s požadavky zadavatele, kolik se denně má obsloužit zákazníků, kolik porcí se zvládne vydat, jaký počet personálu bude na tento výkon dostatečný a jaké budou technické a prostorové požadavky konkrétních lidí na zajištění jejich práce.
  3. Na základě znalostí z bodů výše je pak třeba najít soulad veškerých parametrů chystaného projektu gastro zařízení s existujícími předpisy souvisejícími s povolením provozu. Řeč je především o hygienických normách, normách dle zákoníku práce, předpisech stavebních úprav apod. V tomto bodě je třeba, aby „projekt gastro“ dělala opravdu zkušená osoba se znalostí veškerých norem, z nichž ani jedna nesmí být opomenuta v projektu.
  4. Jakmile je jasně definovaná celá projektová dokumentace restaurace, kuchyně nebo baru, pak je třeba zajistit, aby byl gastro projekt realizován v souladu s navrženým stavem a dohlédnout především na provedení těch věcí, které jsou důležité s ohledem na hygienické normy. V tomto směru je nejtěžší formou projektování právě projekt kuchyně v restauraci. Výsledkem této fáze je zkolaudování a získání všech povolení k reálnému provozu restaurace.
  5. V poslední fázi se školí personál, aby uměl co nejlépe ovládat instalované technologie.

Vsaďte na naše znalosti

Čeká vás projekt kuchyně v restauraci? Potřebujete kompletní či dílčí vybavení kuchyně nebo stravovacího zařízení? Nechejte si své gastro vybavení zmodernizovat a vaše gastro zařízení nebo hotelovou restauraci vybavte profesionálním zařízením. Kompletní servis projektování gastroprovozů včetně dodávky vybavení pro gastronomii vám za výhodné ceny zajistí naše společnost.  

Pořídit si moderní gastro vybavení bez celkového konceptu nestačí. Buďte účelní. Pokud hledáte dodavatele profesionálního gastro zařízení, který vám dokáže nabídnout mnohem víc, pak nás kontaktujte. Nabízíme poradenství, komplexní projekty gastronomických provozů, dodávky a montáže v oblasti gastro.

Odborné projektování gastro provozů s potřebným konzultačním servisem dostanete právě u nás.

V případě zájmu o projekt restaurace nás neváhejte kontaktovat.

Naši klienti

Projektování gastro provozů
BEL3S - fasfood bistro v belgickém stylu v Brně
Projektování gastro provozů na klíč
4Comfort: Wellness centrum, Brno
Projektování gastro provozů
Pizzerie & Pasta Bella, Brno
Projektování gastro provozů na klíč
Castellana Trattoria – italská restaurace, Brno
Projektování gastro provozů
EB DINERS - restaurace ve stylu amerického dineru v Krhově
Projektování gastro provozů
Kaskáda Golf Resort, Brno

-------------

Tematická specifikace služby: gastro projekt, projektování gastro provozů, projektování gastronomických provozů, gastroprojekt, projekt gastro, realizace gastroprojektů na klíč, projekce gastro, projekt restaurace.

Poptejte / Zeptejte se

Reference

S firmou GASTRO NOVOTNÝ jsme velice spokojeni, jejich produkty jsou velmi kvalitní. Oceňujeme rychlost komunikace a dodání zboží, proto můžeme všem doporučit.
Miroslav Bednárik - Šéfkuchař
[ EB DINERS, Krhov ]
Společnost Gastro Novotný jako dodavatele gastro vybavení jsme si vybrali díky profesionálnímu přístupu, rychlému jednání a ochotě personálu. Zboží vždy kvalitní, dodané včas až na provozovnu.
Tým MayDay cocktail bar café
[ MayDay cocktail bar café, Brno ]