Jako všude tak nejen v oblasti gastronomie je nutné sledovat aktuální trendy a nabídnout zákazníkům možnost inspirace. Nabídku možných inspirací ocení nejen restaurační provozy, ale také cateringové firmy, které koncovým zákazníkům chtějí nabídnout nevšední zážitek. Obzvláště trendy v oblasti gastronomie je proto lepší sledovat a jít s těmito koncepty novinek a nedostávat se do popředí.
29.08.2019
Gastro Novotný
Chystáte se „rozjet“ svůj vlastní gastro podnik? Fandíme vám, neboť víme, že to vůbec není snadný úkol. I proto jsme se vám na začátek této vaší snahy rozhodli pomoci. Ať už řešíte rekonstrukci restaurace nebo se chystáte rozjet zcela nové bistro, bude se vám určitě hodit tyhle tipy od nás.
17.04.2019
Gastro Novotný
Trend ekologického nádobí (a nejen toho) dorazil i do Brna. Jsme rádi, že vám můžeme představit novinku v naší nabídce - bio sortiment jednorázového nádobí. Od bambusového jednorázového nádobí, až po biotašky a biokrabice.
03.04.2019
Gastro Novotný
Nejdůležitějším aspektem při výběru gastronomického vybavení, na který je potřeba se zaměřit, je bezesporu funkčnost a výkon. Neméně řešené jsou i aspekty jako design a kvalita gastrovybavení.
03.04.2019
Gastro Novotný
Co si budeme povídat, pokud má restaurace nebo hotel patřit k nejnavštěvovanějším, musí mít šikovné kuchaře. Ale ani sebešikovnější kuchaři nemohou předvést své umění, pokud k tomu nemají vybudované podmínky.
17.04.2018
Gastro Novotný
Metoda Sous-Vide je způsob vaření při konstantní nízké teplotě. Tímto způsobem se dá připravovat nejen maso a ryby, ale také zelenina a další.
17.04.2018
Gastro Novotný
V posledních letech přibývá kladen důraz na servírování připravovaných pokrmů v obalech nejlépe z materiálů, aby byly co nejlépe ekologicky později zlikvidovány.
17.04.2018
Gastro Novotný
U nápojů a pokrmů nepotěší jen chuťový zážitek. Důležitým aspektem je také prezentace. Značka Durobor, pocházející z Belgie, je výrobcem kvalitního nápojového a servírovacího skla.