Inspirace pro váš gastro provoz

Jako všude tak nejen v oblasti gastronomie je nutné sledovat aktuální trendy a nabídnout zákazníkům možnost inspirace. Nabídku možných inspirací ocení nejen restaurační provozy, ale také cateringové firmy, které koncovým zákazníkům chtějí nabídnout nevšední zážitek. Obzvláště trendy v oblasti gastronomie je proto lepší sledovat a jít s těmito koncepty novinek a nedostávat se do popředí.

Sous-vide jako novodobý trend přípravy pokrmů
Metoda Sous-Vide je způsob vaření při konstantní nízké teplotě. Tímto způsobem se dá připravovat nejen maso a ryby, ale také zelenina a další.
Alternativa k nádobí z plastu – Nádobí z cukrové třtiny
V posledních letech přibývá kladen důraz na servírování připravovaných pokrmů v obalech nejlépe z materiálů, aby byly co nejlépe ekologicky později zlikvidovány.
Netradiční koncept servírování nejen koktejlového skla - DUROBOR
U nápojů a pokrmů nepotěší jen chuťový zážitek. Důežitým aspektem je také prezentace. Značka Durobor, pocházející z Belgie, je výrobcem kvalitního nápojového a servírovacího skla.

Napište nám / Zeptejte se

Reference

S firmou GASTRO NOVOTNÝ jsme velice spokojeni, jejich produkty jsou velmi kvalitní. Oceňujeme rychlost komunikace a dodání zboží, proto můžeme všem doporučit.
Miroslav Bednárik - Šéfkuchař
[ EB DINERS, Krhov ]
Společnost Gastro Novotný jako dodavatele gastro vybavení jsme si vybrali díky profesionálnímu přístupu, rychlému jednání a ochotě personálu. Zboží vždy kvalitní, dodané včas až na provozovnu.
Tým MayDay cocktail bar café
[ MayDay cocktail bar café, Brno ]